martes, 15 de mayo de 2012

1r MERCAT D'INTERCANVI

La comissió de Medi Ambient del IES CAP DE LLEVANT va organitzar ahir, dia 14 de maig del 2012, el primer mercat d'intercanvi.

Els alumnes de la comissió van ser els encarregats de l'organització prèvia, recollida d'objectes, difusió de l'esdeveniment...

El dia del mercat  els professors de la comissió es van encarregar de la preparació del "eco-mercat" i a partir de la 13h els alumnes i professors que tenien tiquets van poder intercanviar-los.

Amb aquesta activitat es volia fomentar la col·laboració i participació de tots els alumnes i professors, donar una segona vida als objectes, així com  reduir el consum i  la quantitat de residus que generem.

Cal destacar la gran varietat d'objectes que es van intercanviar, molta roba, llibres, CDs, cinturons, arracades, collars...

Un cop realitzat el mercat, el grau de satisfacció és alt , malgrat alguns detalls que s'hauran de millorar pel proper curs (si es fa).

L'any que ve s'ha parlat d'organitzar els objectes en tres categories ben diferenciades en colors i que l'intercanvi del tiquet es faixi d'un en un.

Aquí vos deixam algunes de les fotos que es van fer.

Aina amb una cara ben somrient amb la seva nova jaqueta texana

alumnes i professores amb les noves coses

Dos grans membres de la comissió Medi Ambiental


No hay comentarios:

Publicar un comentario